Scrum Master Training in Amsterdam

Wat houdt de Scrum Master training in?

In twee dagen wordt je tijdens de Scrum Master training in Amsterdam opgeleid tot Scrum Master. Je leert alles over agile werken en het Scrum Framework zodat je later zelfstandig de rol als Scrum Master op je kunt nemen. We gaan het in deze twee dagen hebben over de volgende onderwerpen:

  • Hoe functioneert een effectieve Scrum Master?
  • Hoe beperk je belemmeringen (impediments) als een goede Scrum Master?
  • Hoe kan de Scrum Master de Product Owner ondersteunen?
  • Hoe betrek je de Developers bij het proces van Agile ontwikkelen?

Tijdens de training in Amsterdam gaan we niet alleen in op het theoretische deel van Scrum, maar gaan we ook echt aan de slag. Met praktijkcases en rollenspellen oefenen we om een goede Scrum Master te worden. Al onze trainers zijn zeer ervaren en putten uit een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden en -ervaring.

Over de locatie

De Scrum Master training in Amsterdam vindt plaats in de BCN Amsterdam Arena. Deze locatie ligt op vijf minuten lopen van treinstation Amsterdam-Bijlmer Arena en is ook goed te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid en daardoor is deze locatie uitstekend bereikbaar.

De trainingen vinden plaats in aparte zaaltjes, en er wordt gezorgd voor koffie, thee en lunch.

Deze training volgen?

Super dat je geïnteresseerd bent om Scrum Master te worden. Via deze link is het mogelijk om je in te schrijven voor één van de eerstvolgende trainingen in Amsterdam.