Scrum Master Training in Zwolle

Wat houdt de Scrum Master training in?

In de tweedaagse Scrum Master training in Zwolle wordt je opgeleid tot Scrum Master. De principes van Scrum leer je je goed eigen te maken zodat je daarna zelf projecten kunt gaan begeleiden als Scrum Master. Tijdens de Scrum Master training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe functioneert een effectieve Scrum Master?
  • Hoe beperkt je belemmeringen (impediments) als een goede Scrum Master?
  • Hoe kan de Scrum Master de Product Owner ondersteunen?
  • Hoe betrek je de Developers bij het proces van Agile ontwikkelen?

Tijdens de training in Zwolle komt er in de eerste dag veel theorie langs, maar in de tweede dag gaan we met praktijkvoorbeelden aan de slag. Er wordt geoefend door middel van simulaties en rollenspellen om een goede Scrum Master te worden. Al onze trainers zijn zeer ervaren en putten uit een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden en -ervaring.

Scrum Master Zwolle

Over de locatie

De Scrum Master training in Zwolle vindt plaats in BCN Zwolle. BCN Zwolle ligt direct naast Zwolle Centraal Station, wanneer u het station aan de zuidkant verlaat en de weg oversteekt komt u aan op de locatie. BCN Zwolle is uitstekend bereikbaar en heeft meerdere uitvalswegen naar verschillende snelwegen. In de omgeving is ruime (betaalde) parkeergelegenheid. Dit maakt de locatie uitstekend bereikbaar.

De trainingen vinden plaats in aparte zaaltjes, en er wordt gezorgd voor koffie, thee en lunch.

Deze training volgen?

Super dat je geïnteresseerd bent om Scrum Master te worden. Via deze link is het mogelijk om je in te schrijven voor één van de eerstvolgende trainingen in Zwolle.