Scrum Master Training in Utrecht

Wat houdt de Scrum Master training in?

Tijdens de tweedaagse Scrum Master training in Utrecht wordt je in twee dagen opgeleid tot Scrum Master. Je leert je de principes van Scrum goed eigen te maken zodat je daarna zelf projecten kunt gaan begeleiden. Tijdens de Scrum Master training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe functioneert een effectieve Scrum Master?
  • Hoe beperk je belemmeringen (impediments) als een goede Scrum Master?
  • Hoe kan de Scrum Master de Product Owner ondersteunen?
  • Hoe betrek je de Developers bij het proces van Agile ontwikkelen?

Tijdens de training in Utrecht gaan we in op het theoretische deel van Agile en Scrum werken, maar komen er ook veel praktijksituaties aan bod. Er wordt geoefend door middel van simulaties en rollenspellen om een goede Scrum Master te worden. Al onze trainers zijn zeer ervaren en putten uit een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden en -ervaring.

Volg in Utrecht een training

Over de locatie

De Scrum Master training in Utrecht vindt plaats in Meetingplaza. Meetingplaza is uitstekend te bereiken en is centraal gelegen op station Hoog Catherijne. Met 17 zalen en een mooie dineerplek is dit de ultieme locatie om een training te volgen.

De trainingen vinden plaats in aparte zaaltjes, en er wordt gezorgd voor koffie, thee en lunch.

Deze training volgen?

Super dat je geïnteresseerd bent om Scrum Master te worden. Via deze link is het mogelijk om je in te schrijven voor één van de eerstvolgende trainingen in Utrecht.