Scrum Master Training in Rotterdam

Wat houdt de Scrum Master training in?

In de tweedaagse Scrum Master training in Rotterdam wordt je opgeleid tot officieel Scrum Master. Je leert je de principes van het Scrum Framework goed eigen te maken zodat je daarna zelf projecten kunt gaan begeleiden. We gaan het in de twee dagen hebben over:

  • Hoe een effectieve Scrum Master functioneert
  • Hoe je als Scrum Master belemmeringen (impediments) beperkt
  • Hoe een Scrum Master de Product Owner kan ondersteunen
  • Hoe een Scrum Master de Developers betrekt bij het Agile werkproces

Het theoretische deel van Agile en Scrum werken komt in Rotterdam aan bod, maar ook gaan we in op praktijkvoorbeelden. We zullen oefenen door middel van simulaties en rollenspellen om een goede Scrum Master te worden. Al onze trainers zijn zeer ervaren en putten uit een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden en -ervaring.

Scrum Master Rotterdam

Over de locatie

De Scrum Master training in Rotterdam vindt plaats in BCN Rotterdam. BCN Rotterdam ligt dicht bij uitvalswegen en treinstation Rotterdam Alexander. Door de strategische ligging is deze locatie zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Trainingslocatie BCN Rotterdam heeft 220 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en biedt een gratis Station Hopper service van en naar treinstation Rotterdam Alexander aan. Met 5 minuten bent u op de trainingslocatie.

De trainingen vinden plaats in aparte zaaltjes, en er wordt gezorgd voor koffie, thee en lunch.

Deze training volgen?

Super dat je geïnteresseerd bent om Scrum Master te worden. Via deze link is het mogelijk om je in te schrijven voor één van de eerstvolgende trainingen in Rotterdam.