Scrum Master Training in Eindhoven

Wat houdt de Scrum Master training in?

Tijdens de Scrum Master training in Eindhoven wordt je in twee dagen opgeleid tot Scrum Master. Om een goede Scrum Master te zijn moet je de principes van Scrum en Agile werken goed kennen. Ook zal je enige praktijkervaring moeten hebben. Tijdens deze training gaan we daar op in. Tijdens de Scrum Master training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe te functioneren als effectieve Scrum Master
  • Hoe beperkt een Scrum Master belemmeringen (impediments)?
  • Hoe ondersteunt de Scrum Master de Product Owner?
  • Hoe betrekt de Scrum Master de Developers bij het proces van Agile ontwikkelen?

Tijdens de training in Eindhoven werken we met praktijkvoorbeelden, maar gaan we ook in op de theorie. De eerste dag zal theoretisch zijn. En in de tweede dag zal de focus liggen op praktijk. We zullen dan gaan werken met simulaties en rollenspellen om een goede Scrum Master te worden. Al onze trainers zijn zeer ervaren en putten uit een enorme hoeveelheid praktijkvoorbeelden en -ervaring.

Scrum Master Eindhoven

Over de locatie

De Scrum Master training in Eindhoven vindt plaats in BCN Eindhoven. BCN Eindhoven heeft een centrale ligging naast het treinstation van Eindhoven en dicht bij aansluiting richting de snelwegen rond de stad. Ook is er ruime (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving. Hierdoor is de locatie uitstekend bereikbaar.

De trainingen vinden plaats in aparte zaaltjes, en er wordt gezorgd voor koffie, thee en lunch.

Deze training volgen?

Super dat je geïnteresseerd bent om Scrum Master te worden. Via deze link is het mogelijk om je in te schrijven voor één van de eerstvolgende trainingen in Eindhoven.